Uncathegorized

Chromatic Advertising, membru PSI

Anul 2019 vine cu noi beneficii pentru clienții noștri. Suntem mândri să vă anunțăm că am devenit membru PSI și ne aflăm printre agențiile partenere ale acestora.

Ca rețea internațională a industriei de produse promoționale, PSI oferă soluții atrăgătoare care rulează de la tipărire pe web, e-hărți și comerț electronic la evenimente regionale, la târguri și congrese internaționale. Este o valoare adăugată reală și un avantaj competitiv de comunicare pentru membrii PSI – și, astfel, o platformă unică pentru mediul de publicitate de succes.

Ca agenție de publicitate și PR care dorește să ofere clienților săi un portofoliu de servicii complete, Chromatic Advertising a obținut acest membership PSI pentru a putea recomanda produsele promoționale ca elemente cheie ale mixului de marketing ideal. Mai mult, produsele promoționale sunt disponibile de la furnizorul potrivit în cadrul unei relații sustenabile și durabile.

Ca distribuitor de produse promoționale, facem mai mult decât pur și simplu produse de promovare. Devenim pentru partenerii și clienții noștri un contact cheie și un consultant, aducând mereu produse inovatoare și inedite pentru nevoile dvs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.