Uncathegorized

Chromatic Advertising, partener UNIKA

Această toamnă aduce cu ea noi începuturi, noi colaborări și multe surprize.

UNIKA, cel mai mare producător de agende din piele ecologică și naturală din Romania a ales Chromatic Advertising să fie distribuitorul exclusiv regional pentru Cluj și Timișoara pentru sezonul 2018-2019.

Așadar, dumneavoastră cum vă impresionați clienții și partenerii de afaceri la o întâlnire?

Bineinteles, prin nivelul cunostintelor si prin prezentarea impecabila, insa mai este un aspect care deseori este trecut cu vederea: materialele de prezentare, precum aceste agende personalizate 2019. Un om de afaceri de succes nu merge la nici o intalnire fara agenda sa personala, in care are notate toate informatiile despre compania si persoanele pe care urmeaza sa le intalneasca.

De aceea, Unika va pune la dispozitie prin Chromatic Advertising aceasta gama de agende personalizate 2019 care va vor ajuta sa faceti o impresie de lunga durata asupra celorlalti participanti la conferinta sau intalnire. Atunci cand vor vedea acest accesoriu inscriptionat cu numele dumneavoastra vor realiza ca stau de vorba cu o persoana importanta, cu putere de decizie si personalitate puternica.

Fiecare produs ce face parte din categoria de agende personalizate 2019 prezinta un design elegant, modern ce poate fi transformat intr-unul unic cu ajutorul tehnicilor de personalizare. Astfel puteti alege imprimarea logo-ului companiei pe care o reprezentati sau a numelui dumneavoastra prin tehnica timbrului sec, folio, personalizarii nominale, embossarii sau a colorarii cantului, pentru a obtine un aspect deosebit, care sa va reprezinte.

Toate aceste procedee si tehnici sunt realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, pentru a putea asigura cea mai inalta fidelitate a reproducerii design-ului dumneavoastra. In acest mod, oricine va observa agenda dumneavoastra, va putea vedea clar logo-ul companiei pe care o reprezentati si va stii de la bun inceput pe cine are in fata.

Nu uitați că puteți oferi agendele personalizate și cadou partenerilor de afaceri, aducându-le mereu aminte de colaborarea fructuoasă dintre voi.

Va multumim tuturor celor care ati participat la prezentarea noastra.

Chromatic Advertising si UNIKA pun la dispoziție 10 premii a câte 10 vouchere în valorea de 10 euro fiecare, care vor fi oferite celor care plasează primele comenzi, până la data de 31 octombrie 2018. Vă punem la dispoziție si un magazine online care sa va ajute sa alegeti cele mai potrivite produse pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.