Uncathegorized

Nemțeana, bere arămie, brand românesc

“ Nemțeana, bere arămie este dovada vie că pasiunea poate fi înnăscută şi transmisă din generaţie în generaţie precum o moştenire preţioasă.”

Orice iubitor de bere artizanală din România a auzit cu siguranță de Nemțeana, bere cu savoare naturală, autentică și plină de tradiționalism.

O bere nefiltrată de casă, născută pe bazele unei tradiții vechi românești, pierdută odată cu apariția marilor producători, a fost reînviată la Roman, de familia Mihoc, cei care au pus bazele brandului Nemțeana.

De pe plaiurile Neamțului și având pasiunea moștenită de la bunicul Jorj, Nemțeana este produsul de succes al unei familii care dorește să lase mai departe celor care urmează o poveste frumoasă.

“De aceea, Nemţeana este mai gustoasă dacă e băută în compania celor dragi.”

Gustă berea blondă artizanală Nemțeana și vei descoperi gustul berii adevărate, din doar 5 ingrediente alese cu grijă și combinate ideal pentru a te surprinde. Acum și în varianta de bere arămie.

bere nemteana

Ne bucurăm că am putut face parte din această poveste de succes, realizând pentru Nemțeana personalizări de pahare și etichete.

nemteana pahar nemteana pahare nemteana

“Fiind o bere vie, Nemţeana are gustul de odinioară care va trezi cu siguranţă, încă de la prima înghiţitură, dorul lanurilor de cereale coapte, al apei limpezi de izvor într-o zi toridă de vară şi al mâinii asprite de muncă a bunicului.
Descoperă, gustă şi-o iubeşte!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.