Uncathegorized

RE/MAX Romania, servicii imobiliare de calitate înaltă

RE/MAX este una dintre companiile principale de pe piața națională de profil, este o forţă globală, numărul 1 mondial în real-estate şi lider naţional în România.

 

În 2013 a fost preluat managementul regional cu scopul de a face o expansiune rapidă dar sănătoasă la nivel național. Cu un sistem de apreciat și cu această viziune în minte, RE/MAX și-a propus ca până în în 2023 să dețină 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi.

RE/MAX este prezent în peste 100 țări, cu peste 7000 de birouri si peste 120.000 agenti la nivel mondial.

  

În România și-a lăsat amprenta în piața de imobiliare punând la dispoziția agenților dar și clienților un pachet solid de principii de business, know-how, avantaje şi beneficii.

Politica de brand în strânsă legătura cu strategia de marketing și PR i-au poziționat pe piața locală ca o entitate puternică. Forța de vânzare a avut ca suport o conduită etică de excepție, întărită de training-uri, evenimente și remunerații pe măsură.

Ne mândrim să îi avem clienți și suntem de partea lor la evenimente și îi susținem cu produse promoționale, premii si materiale de marketing.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.